Vervolg op de workshop

luisteren naar je pen

De Introductieworkshop ‘luisteren naar je pen’ krijgt een vervolg.

‘Alsof je elkaar even aanraakt’ zo vatte een van de deelnemers aan de schrijf introductie workshop ‘luisteren naar je pen’ ergens in het land de ochtend samen. Het idee en het weten dat deze cursus op verschillende plaatsen in het land de harten sneller laat kloppen is zo bijzonder. Zelf volgde ik de introductie workshop in 2015 bij Miranda in Utrecht. De schrijf zaadjes daar gepland, zijn zich nu aan het ontwikkelen en vormen samen het begin van een kleurrijke bloemenzee.

In de Malbak in Blaricum, waar het gisteren buiten regende en hard waaide, werd binnen in opperste concentratie geschreven. Hoorbaar was het geluid van de pennen op het papier. Muziek voor een schrijver. Ondanks de kleine opkomst was de nieuwsgierigheid om met de schrijfopdrachten aan de slag te gaan en het plezier in het schrijven alom aanwezig. ‘Verrijkend’, ‘heerlijk’ en ‘verfrissend’, waren de reacties van de aanwezige deelnemers na afloop van de ochtend.

De introductie workshop was een inleiding op de ‘basis cursus luisteren naar je pen’. Deze cursus gaat van start bij voldoende aanmelding (minimaal 4 personen). De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 1/2 uur en kost €170. Wil je meer weten over de inhoud van deze cursus of je aanmelden neem dan contact op.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *