schrijfaanbod

De Schrijfclub: 1 x per maand schrijven in een kleine groep met als uitgangspunt ‘Schrijven over je leven’

Wat houdt het in

  • Je gaat schrijven over belevenissen uit je leven.
  • De schrijfmethode helpt je om herinneringen aan de oppervlakte te laten komen. Je schrijf niet alleen over concrete feiten, maar ook jij als persoon komt aanbod. Wie ben jij? Welk verhaal wil verteld worden?
  • Elke bijeenkomst heeft een eigen thema.
  • De oefeningen zijn kort, leuk, speels, verrassend en eenvoudig uit te voeren.
  • Ervaring met schrijven is niet nodig.
  • Er is aandacht voor plezier in het samen schrijven en het uitwisselen van schrijfervaringen.
  • Er is vrijheid in het delen van de teksten.

Wanneer:

vrijdag 12 juni 2020

Tijdstip: van 14.00 tot 16.00 uur

Waar

Kosten: € 10 per keer, inclusief koffie, thee en iets lekkers

Aanmelding: 06-44528197

basiscursus ‘Luisteren naar je pen’ Shodo©

Wat is het? Als je graag schrijft en meer inspiratie wilt opdoen of als je altijd al creatief wilt schrijven maar niet weet hoe je moet beginnen. Dan is de basiscursus ‘luisteren naar je pen ©’ misschien wel iets voor jou. Christine de Vries van Shodo, heeft cursussen in (dagboek)schrijven ontwikkeld, waarbij niet het eindproduct, maar het centrale schrijfproces centraal staat. Tijdens deze cursus ervaar je wat er met je gebeurd als je luistert naar je pen en waarneemt met de ogen van je hart.

Wanneer en waar? 6 donderdag middagen van 2 1/2 uur om de 14 dagen. bij voldoende interesse start ik weer in het najaar  van 2020 op een locatie in Blaricum.

Kosten? €165,-, inclusief koffie of thee en iets lekkers.  Als je de introductieworkshop ‘luisteren naar je pen©‘ hebt gevolgd krijg je €15,- korting.

Wil je de basiscursus ‘luisteren naar je pen©‘ volgen in een andere plaats, dag of tijdstip? Dan kan dat. Kijk voor een overzicht  op de website van Christine de Vries.

Aanmelding: bel 06-44528197

Optie: Workshop: schrijven tijdens je zwangerschap

Wat is het? Zwanger zijn is bijzonder. Het is een periode in je leven die je niet vaak zult meemaken. Daarom kan het helpend zijn om in deze periode een (dag)boekje bij te houden, om hierin te mijmeren hoe je je nu voelt en te fantaseren over hoe het over een tijdje zal zijn. Ook voor straks, als de baby er is, is het fijn om te schrijven en handig om een schrijfvorm te kennen waarmee je in een paar woorden de ontwikkeling van je kindje kunt samenvatten.
In deze korte workshop leer ik je een paar schrijftechnieken. We gaan aan de slag met het maken van een woordgedicht en een paar varianten hierop, zodat je naar huis gaat met een mooi naamgedicht en voldoende inspiratie.

Wanneer en waar? Deze workshop is ontwikkeld voor Praktijk Mijn Lijf https://www.praktijkmijnlijf.nl/. Praktijk Mijn Lijf geeft massages (o.a. zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage) en zwangerschapsyoga.

Data in overleg.

Aanmelding: bel: 06-44528197

schrijfworkshops op maat; individueel of in een groep

Heb je schrijfwensen? wil je een schrijfworkshop organiseren bij je thuis? neem vrijblijvend contact op via het contactformulier