Archief

wat allemaal al geweest is

Schrijven in het Singer museum in Laren.  op vrijdag 27 december 2019 hebben we geschreven in het Singer museum. De tentoonstelling ‘Weer en Wind, Avercamp tot Willink, 100 gedichten en gezichten’ vormden het uitgangspunt bij de schrijfopdrachten. Een mooie schrijfochtend met verrassende resultaten.

 

schrijven op locatie: buiten schrijven . Op zondag 12 augustus 2018 van 10.30 tot 12.30 uur bij het Gooierhoofd te Huizen

Wat is het? Aan één van de picknicktafels bij het Gooierhoofd (Huizen) ga ik zelf schrijven. Ik laat me inspireren door de omgeving en wat de natuur me brengt. Wil je meedoen en creatieve schrijfinspiratie ontvangen, voel je dan welkom en meld je aan. Sta schrijvend stil bij wat je ziet, hoort of voelt en laat je verrassen door de woorden die bij je opkomen.
Het samen schrijven is gratis.
Wanneer en waar? https://www.google.nl/maps/place/Gooierhoofd

introductie workshop ‘Luisteren naar je pen©’ Shodo

Wat is het? In deze introductie workshop maak je kennis met de door Christine de Vries ontwikkelde schrijfcursus en is een voorloper op de basiscursus ‘luisteren naar je pen©‘.

Wanneer en waar? Woensdag 12 september 2018 van 10.00 tot 12.00 uur  Wijkcentrum De Malbak te Blaricum

Kosten? €15,-, inclusief koffie en thee.  Als je na de introductieworkshop besluit de basiscursus ‘luisteren naar je pen©‘ te gaan volgen, krijg je €15,- korting.

Wil je de introductie workshop volgen in een andere plaats, dag of tijdstip?  Hier vind je een uitgebreid overzicht van het aanbod.